0683 092 231

Kosten

Acupunctuur wordt alleen gedekt vanuit de zorgverzekering met aanvullende dekking. Kijk bij uw zorgverzekeraar welk aanvullend pakket u nodig heeft. Deze zorg komt niet ten laste van het eigen risico.

Acupunctuur de Jongh is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Als een acupuncturist is aangesloten bij één of meerdere verenigingen, is de kans groot dat de zorgverzekeraar de behandelingen en consulten volledig of gedeeltelijk vergoed.

Voor 2021 geldt: het eerste consult bedraagt € 60,-, vervolgconsulten € 54,- Na vijf behandelingen krijgt u een rekening, deze kunt u vervolgens indienen bij uw zorgverzekeraar. Na 10 dagen maakt u dan het bedrag aan mij over.
Indien u bij verhindering niet tenminste 24 uur van te voren telefonisch/of via mail afzegt, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Acupunctuur

Acupunctuur

Acupunctuur is een behandelmethode uit de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCG). Acupunctuur bestaat al meer dan 2500 jaar en is nog steeds in ontwikkeling. Het is een goede aanvulling op de ......

Behandeling

Behandeling

Eenmaal op de bank bij de acupuncturist zal een consult in de praktijk er als volgt uitzien: een vraaggesprek, het kijken en luisteren naar het individu, bekijken van de tong en voelen van de pols. Aan de hand van ......

Acupunctuur de Jongh - Praktijk voor Klassieke Acupunctuur